Jag hatar,

Jag hade skriviet jordens längsta text, om fjortisdikter, insikten från kuratorn och min dag.
Tror ni den försvann? Klart den gjorde. Jag hatar. Känner hat, känner vemod. Vill döda.
Hade skrivit om livet, om min mammas morbror som fått cancer och om mormor.
Hade skrivit om livet, döden och om att jag skulle bli en glad poet som skrev om röda tomater.
Nu tänker jag skita i att skriva om allt bara för att vara trotsig.

Hitler måste varit emo, han hade snelugg och tog sitt liv (och jag slår vad om att han satt på plattan också)

Måste berätta om min bussresa.
Sitter på buss 807 från norra sköndal. Sitter längsfram precis bredvid busschaf.. (fittord) bussföraren, inte för att jag har någon sjuk fetish ang folk som gör buss (aah, underbara omskrivelse) utan för att det var den enda platsen som fanns kvar. Jag lägger märke till hur bussföraren sitter och letar efter något och till sluta lutar han sig fram och ropar i sin radio, till alla andra bussar
"Hej, Svenne här som kör buss 3569 mellan gullmarsplan och brandbergens C, jag undrar om någon har sett min Amy Diamond skiva som jag lämnade kvar här sist jag körde den här bussen?"
Att höra en man i åldern 50+ depserat ropa ut att han inte hittar sin Amy Diamond skiva, var lite för mycket för mig, så när folk börjar trilla av bussen på vägen, satte jag mig längre bak, skrattade hysteriskt inombords. När bussen passerat Trollbäcken har Svenne uppenvarligen hittat sin skiva, han pumpar REJÄLT högt, så alla på bussen, tittar på varandra och jag vill lova att det inte var många som inte log nu. Det var dock en dam som blev irriterad på Svennes poppande, så hon går fram och ber vänligt, men bestämmt att han skall sänka volymen. Jag lovar, om blickar kunde döda, hade alla på bussen dött. Den blicken Svenne gav i backspegeln efter att damen bett honom sänka, var inte att leka med. Bussen rullar vidare och när den stannar vid djurgårdsplan kliver damen som bad Svenne att sänka av, så fort dörrarna slår igen, höjs volymen till mer än max och Svenne är åter lycklig.
När jag klev av bussen var jag tvungen att stanna upp och bara ASGARVA. Jag kunde knappt gå för att jag skrattade så mycket.

Funderar på att skicka in den till tjuvlyssnat.se


Jag okrar inte skirva mer, skrev slut förra gången, när allt tog slut.
Robiniii, jag längtar tills du kommer hem till mig den 9e. <3
Sanne, vem vare? Jag vill ha tillbaka tuggan, SANNE!


snöre
Jag råkar bara vara nöjd
med den här bilden, ehe.

Pa-möte i min säng.

Helgen som varit har varit helt ok. Jag passade barn med Sajmon i fredags, det var ok. Sajmon är en söt liten typ. Lördagen spenderade jag övningskörnade, sen kom Panti hem till mig och tittade på melodifestivalen med mys osv. Helgen funkade, men jag saknar Sanne. Har inte träffa henne sen i onsdags, men ska iväg och träffa henne idag, har jag bestämmt. Hade hoppats på skjuts, men föräldrarna var tvunga att åka. Mammis var tvungen att åka till sjukhuset igen, mormor inne igen. Pappis var tvungen att åka till farfar strul på äldreboendet igen. Snälla mammis och pappis, bli aldrig gammla. Lev förevigt. Jag älskar er.

Om 12 dagar fyller jag år. Det ska bli skönt, mest för att slippa höra "SNART FYLLER DU ÅR LELLA GUMMAN!". Haha, inte så pepp idag, som Idol-Danny skulle sagt. haha. Trött. Jessica väckte mig 20 över fyra för att berätta att hon skulle kunna äta en häst. Haha, tror hon var bitter, men jag erbjöd henne chips. FAKTISKT. Och sen var det inte mitt fel att hon inte åt min fenomenala pasta..

Melodifestivalen. Magnus Uggla är bäst, faktiskt. När man tänker efter. Låten var bra, det kommer bli min nya favoritlåt, känner det på mig. Lyssnade just på Anna Ternheim - Shorline, bytte till Broder Daniel - Shorline. Den är bättre, på ett annat sätt. Det är musiktipset för dagen, Shorline, vem som än sjunger. Helst vill jag att Sanne ska sjunga den, hon sjunger som en gud. Faktiskt.. "Her voice is soft like summerrain" som Dolly Parton säger. (NAMEDROPPING ON A HIGH LEVEL).

Hade tänkt och gymma idag, men får se hur det blir, känner mig inte så pigg. Har sån obehaglig känsla i magen, som jag alltid har när mormor åker in, klarar inte av att mista en till just nu. Det gör fortfarande mycket ont efter morfar. Tänker på honom dagligen.. Nu ska jag lyssna på Eminem - When I'm gone. Mest för att irrtera. haha.

Simon har ett bröst i ansiktet, han är inte homosexull, det är bevisat. Eftersom han har ett bröst i ansiktet.

Pants är söt.  Jag ska ragga på henne, ska bara göra henne lesbisk först. ^^,

Nu ska jag duscha (med pants) och sen ska jag ringa Sanne igen.


Tjo och tim med öl och rim. <3
Sanne, alltid. <3<3<3

Död åt Ulf Nyberg.

"du är så jävla seg, min mormor är förfan snabbare än dig!"
ibland älskar jag Kirre.

Idag sa min engelska lärare rakt ut till klassen att vi var dåliga. Då ville jag spika upp honom på väggen med rostiga och trubbiga spikar och sen piska honom med ett långt nitskärp och sen slita av hans långa hår, hårstrå för hårstrå. Så mycket hat känner jag för den "mannen"

Ge mig ett R, Ge mig ett O, Ge mig ett B, Ge mig ett I, Ge mig ett N, Vad bir det? Ovärderlig. ehe. <3

Efter skolan åkte vi till VH, spelade spel (sanne vann) och åt kakor (sanne vann). Sen försökte vi omplanera min födelsedag, men det verkar skita sig lite. Lokalerna är redan uthyrda, station är uppbokat, mammis ska jobba, så vi kan inte vara här. Men.. som Sanne sa, motgångar gör det hela mycket roligare.

Nu är det bara två dagar kvar till lov, det ska bli så skönt. Nog för att jag ska jobba och så, men lov är trotsallt något annat än vardagen. Sen kommer Sarah snart, och jag fyller år (för den som missat det) och sen är det studenten UND SO WEITER. 

Jag ska äta nu. Puss och smek.

Hjälpa!

Idag var det skola igen. Det var helt ok. Drack ett otroligt gott vin på dryckeskunskapen och muntliga provet på samhällskunskapen sög.Jag förstår inte varför man har muntliga prov. Då hade jag fått alla rätt förutom 4. DOM FYRA FRÅGORNA JAG FICK SOM MUNTLIGA FRÅGOR. Suck me slow. Efter skolan vandrade jag och Johanna i snöstormen till centrum och inhandlade smink. Påvägen dit kom jag på mitt biddrag till idol.

"jag är en gubbe av snö alltså en snögubbe. Jag har en vän som är av snö, alltså en snögubbevän. Alla är av snö, alltså är alla snögubbar. Jag är estet och sjunger låtar idag och jag ska sjunga den för Kirsti och Peter swaaartling och kliberdiklabbe och Daniiiiel som jag inte kommer ihåg efter namnet på, för jag ska vinna idol med min låt och alla ska kalla mig mickis från idol, lalala, mickis från idol"

Ungefär så gick texten, med en otroligt osamangängade melodi. Kul var det. Just då iaf.
Sen strosade vi i affärer och slutade med att vi hamnade på paus med en Rågbulle och ett glas vatten. Efter det åkte jag ner till gymmet och gymmade i 90 minuter, CIRKA! Det är skönt. Jag älskar mitt gymkort, ska fotografera det och lägga in en bild på bdb.

Nu väntar jag ut tiden, vill att Scrubs ska börja så jag kan gå och lägga mig. Haha, kan inte sova innan jag sett JD's porriga fejs på min TV.

Jag är trött på alla bortskämda suckers. Och alla attentionseekingwhores (tack sanne) som inte kan anpassa sig efter någon annan än sig själv. Och nej, jag syftar inte på dig. Du är ute ur mitt liv. Jag syftar på folk omkring mig, folk som förväntas få allt serverat på silverfat och aldrig gör något för det. Folk som börjar grina om dom får en motgång och värsta tänkbara är att vara tvungen att betala något själv eller ta tåget hem på kvällen (eller på dagen). DÖ DÖ DÖ!

Jag har världens bästa vän, hon heter Sanne och är bäst i världen.

Synonymer till ordet Sanne;
Bäst, söt, snäll, snygg, ödmjuk, smart, klok, vis, hjälpsam, skötsam, duktig, rar, go, ordentlig, koncentrerad, vacker, underbar, fin (en lång lista av posetivt laddade ord följer i ordboken).

Ge mig ett S, Ge mig ett A, Ge mig ett N, Ge mig ett N, Ge mig ett E, Vad blir det? BÄST I VÄRLDEN! <3 ehe.


Sanne gick för mkt vin på dryckeslektionen idag, det slår ut nu;

Sanne säger (22:22)
JAK ER ETT BADBOLL

Sanne säger (22:23):

jak er röt o blå o grönt


Jag ser framför mig hur hon sitter och ler finurligt.


Dags att sluta, JD kommer snart, till en stad nära dig. Moha.


18 dagar kvar.

Citat och rim.

Jag har städat mitt rum idag. Bytt lakan och har varit duktig. Om ca en timme ska jag åka och gymma, sen hoppas jag att mamma skjutsar ut mig till baby. Hon var tvungen att gå runt ensam i brb mitt i natten i går. *upprörd* Hon är för snygg för att gå ensam, nattetid. Fyfy.

"Tjo och tjim, med öl och rim, nu ska vi dricka tills vi blir helt dim"
Sanne kom på ett nytt ölspel där snappsvisor/dryckerramsor skulle hittas på innan vi drack.
Eftersom vi la den smarta sidan till, tog vi oss tid att komma ihåg dom, här kommer ett par;

"Öl och vin och sprit, det är ju ingen skit, för vi är elite, för vi har en redig plit i vår dynamit, hoj hoj"
"Sanne med din rapakalja, drick och bli en fyllekaja"
"Nu ska jag dricka min blågula öl, tills jag trillar ner i en fyllepöl"
"Nu sitter vi här flickorna våra, vi ska prata ut om våra alkoliserade horor och ska hjäpa varenda en hem"
"Kom och heja på den bästa, Johanna kommer göra det mesta"
"Hopp och kropp och snopp, lite öl, lite vin, lite sprit"


Att improvisera ramsor med alkohol i kroppen, är otroligt roligt och JÄTTESPEXIGT. Fan vad kul det var.
Åkte hem vid halv 1 tiden och satt sedan uppe vid datorn till 2 och drev med små små barn.
Var otroligt bitter, men mådde bra. haha. Gjorde Dessis gb Kafoka-randig. hahahaha. hysteriskt.

19 dagar kvar.

I morgon är det måndag, kuratorn 13.30 och sen träffa maya och äta kebab. Det var så länge sedan jag åt kebab att jag börjar känna abstinensen. uuuuusch. Ge mig stark sås. Har lyssnat på Dan Hylander - Från en till en annan hela dagen. Förutom när jag lyssnade på en släng på Ta'Veren. Dan Hylander är bra. Ungefär som björn alfzelius. Och just den här låten är klockren, så ärlig och varm. Börjar nästan fråga när jag hör den. Men bara nästan. Den är inte som underbara älskade. Måste ha den filmen, skulle kunna betala otroligt mycket för den filmen på dvd. Ska ladda hem den. ÄLSKAR den filmen. Och Mikael Nyqvist är kung i den filmen. Se den om du får chansen, filmen är i särklass bäst.

15 dagar kvar tills Sarah kommer hit och praktiserar hos pappa. 15 dagar kvar tills jag börjar jobba varje måndag, om nu kuratorn kan byta dag med mig. Tiden går så fort. Och det är PERFEKT att jobba varje måndag, det blir ca 2000 kronor extra i månaden. Och vem tackar nej till det? Inte jag iallafall.
Tycker så synd om min pappis, allt strul på jobbet, allt strul med farfar och allt problem med hans rygg tar nästan knäcken på honom. Ändå är han glad, lagar romantiska middagar till min mamma och hjälper mig med allt man kan tänka sig. Här omdagen tog han mig åt sidan, innan han skulle ut och åka motorcykel och frågade hur det gick hos kuratorn och avslutade sedan med "Du vet att du alltid kan prata med mig och mamma, även om det känns svårt, hoppas inte jag gör något fel, för jag älskar dig lillan". Då började jag gråta, fast det visade jag inte pappa. Min pappa är så rar. Han är som jag, vill vara alla till lags, samtidigt, skillnaden mellan mig och min pappis, är att han lyckas. Pappa är bäst. Likaså Mamma.

Bäst av allt är Sanne

Bilder ur mitt liv


Det där dags.

Jag har lovat allt för många att uppdatera nu, så det är lika bra.
Jag är egentligen död, tror jag. Fick för mig det i morse, när jag gick runt med frossa och någon wierd, typ växtvärk känsla i hela kroppen. Jag var död, det svartnade för ögonen när jag ställde mig upp. Är helt säker på att jag var död då, fast nu lever jag, efter mat, kaffe, oboy, juice, te, mjölk, vatten och mera mat. Och ett par alvedon. Men nu lever jag mer än förut. Riktigt levande är jag nu.

Igår var en mycket bra kväll. Jag gick efter en dag i skolans kök hem, tog en dusch och ställde mig vid spisen hemma och lagade mat till Elsa och Sanna. Det blev hemskt gott. Riktigt nöjd med min sesampanerade lax på ljummen ruccolosallad och tomatochavocadoröran till förrätten. Sen drack vi vin. En liter, två liter, tre liter. Vi skyller allt på medeltiden. Allt var bra då.
"Sanna, ät smör, din magra sate!"
"nejnej, jag har blivit stor, kolla min kulmage, fast det ansågs iofs fint på medeltiden"
Vi älskar medeltiden. Och unga flickor. Och luftgitarr och surdegslimpa. Och vitlöksost och alkohol.
Nog om oss. Haha. "Vi trivs bra ihop, även om vi inte är sentimentala"

Innan jag släpper gårdagen ska jag lägga in fyllesmsen från igår, roligaste jag läst på länge.

Elsa:
"Fan vi glömde smörblomman! Nästa gång får det bli ett isterband glaserat i koncentrerad majonäs. Det ansågs faktiskt vara en delikatess på medeltiden"

Jag:
"hahahahahaa, jag ansågs vara en delikatess på medeltiden. Jag vill dränka Sanna i matolja. Är du hemma nu? Nebel.bilddagboken.se, bilderna är redan uppe. "

Elsa:
"Ja, jag ligger i min säng som jag älskar. Jag känner också för att dränka Sanna i matolja! Jag anses btw fortfarande vara en delikatess...Speciellt indränkt i olja! Just det tycker jag skulle vara ett intressant inslag på din blogg. hahaha!"

Jag:
"hahahaah! jag ska blogga fast inte nu, i morgon. Nu ska jag sova, det ansågs fint på medeltiden"

Elsa:
"Ja jag med! Nästa gång tycker jag att jag klär ut mig till viktoria silversedt och sanna till ett isterban. Det tycker jag du ska dromma om! Natti, sov gott!"


Mina svar kan ha varit anorlunda, har nämligen råkat radera dom för mitt sms-minne blev fullt.
Jag har hursomhellst aldrig skrattat så mycket under en morgon som i morse när jag läste smsen.
Nu lämnar jag fredagkvällen.

Om 20 dagar är det fredag. Det är fredag och det är den 9mars vilket innebär för alla, som inte har stenkoll, att det är fredagen efter internationella kvinnodagen. wöw. Och.. det är min födelsedag. Jag fyller år. Jag blir stor. Jag har en nya favorittlåt (ämnesbytet är totalt) Lars Winnerbäck - Vinter över ån.mp3
Jag har varit otroligt spexig idag (ordvalet, enbart för att ge sanne ett tillfälle till att kalla mig spexig - p). Har haft jätteroligt. Jag har suttit framför datorn i stortsett hela dagen, förutom när jag vid halv två, fick ett ryck, kastade mig panikslaget ner för trappan, ner i köket, stekte två ägg och åt två smörgåsar, gjorde varm oboy, satt och hade frossa, trodde jag var död. Och vågade inte röra mig ur fotöljen förrns jag kom på att det fans jordnötter i skåpet, vilket fick mig att masa mig upp, hämta ca 743 jordnötter som jag åt upp lika snabbt som det går för dig när du har sex (möhö) och fick sen otrolig ångest eftersom jag kom på att en jordnöt var som att äta en mil av gurka, och tänka hur mycket roligt man kunde göra för 743 mils gurka. Man skulle kunna bygt en hel stad av gurkor. Tänk dig.. bo i ett hus av gurkor. Så jag joggade upp för trappan för att få bort lite av ångesten, men det resulterade bara i att jag föll ner i min stol och sen inte orkade röra på mig mer. Aldrig någonsin. Jag är som en fjäril utan vingar, ganska begränsad livssituation. Jag tror mina ben har trillat av, för tyngden av min överkropp pressar så på rumpan, att blodet inte kan forsa ner till benen, så nu har dom trillat av. Jag ska aldrig mer äta 743 jordnötter. Inte på samma gång.

Jag blev just otroligt imponerad över mig själv. För a, jag kunde röra mina tår, vilket betyder att benen sitter kvar och b, jag kunde skriva otroligt mycket om min dag, trots att det enda jag gjort är ätit. 
Jag drömde att Timmy var här och möblerade om mitt rum i natt. Sen vaknade och var helt säker på att jag var på en annan plats i rummet. Otroligt förvirrande. Jag ville peta ut mina ögon ur mina ögonhålor.

Idag sa jag till en för mig helt främmande person att han var lik en person jag träffat ett par gånger. Han blev otroligt bitter och bad mig kontrollera min syn (hade skrivit synd först, men upptäckte mitt fel i tid). Jag skrattade hysteriskt, brainstormade sedan med Jessica och kom fram till att om jag klippte av benen på främmlingen och smorde in honom i skokräm, skulle han bli lik min bekanting. (Kan inte kalla honom vän, för det är han ej). Sen skrattade vi hysteriskt. Jessica skrattar alltid, hon börjar varje mening med ett "haha", det har Karim sagt.
Karim umgicks jag med i Torsdags. Det var mysigt. Vi kollade på time out och extreme home makeover. Sen åt vi mat och resterande tid låg jag och lät "woop" bara för att vara irriterande. Men jag tror han njöt av det iallafall. Och inte på en sexuell nivå, som ni säkert tror. Vi hade mysigt. Men inte så. Sådetså. Och jag vill inte ha ngt seriöst förhållande, det gör att jag tillhör den 16%iga skaran av sveriges kvinnor som inte ständigt söker efter ett seriöst förhållande. Det har jessica sagt. När jag drog ut er utdrag ur min blogg och visade det gör Jessica svarade hon;

jessica; ontontontont säger (16:52):

hahahaha :D


Komiskt.

Ikväll ska jag träffa Sanne. Det är allt jag har planerat för tillfället. Har inte träffat henne sen i onsdags. Saknar henne hysteriskt. Jag förstår inte hur en person kan ha så stort inflytande på mig, som hon har. Har jag tankar om något, som jag sen disskuterar med henne, har hon alltid kloka svara, reflektioner och tankar om det. Hon är smart. Riktigt smart faktiskt. Jag är mest spexig (både med och utan p). Men är också bra. Motsatser dras till varandra. Fast vi är som vantar. Vi är jävligt lika, men ändå olika.

Nu ska jag duscha. Har dragit på det hela dagen, men nu är det dags.
Adjö. <3

Mocca, msn och myspys.

Idag är en bra dag. (igen)
Fick lagom mycket sömn i natt, helt utan piller. *två tummar upp* Jag har sorterat all musik på datorn (inte bara i I-tunes), börjat städa mitt rum, ätit en ordentlig frukost och fått fyra komplimanger (och klockan är bara 12). Jag har pratat med Sanne engång i telefon också, lite lite för min smak, men.. har bara varit vaken i 3 timmar också. Hon ringer snart igen *håller i telefonen och väntar otåligt* Dagens ljusstunder (när jag inte får träffa henne) är när hon ringer. <3

Lyssnar på vinnarlåten från idol förra året, och den var bättre med Sebastian, måste jag säga. Kan vara att han var snygg as hell, men Agnes var också söt, men Sebastian gjorde den hemskt bra. Måste jag säga.
Efter att ha lyssnar på båda, ett antal gånger. ^^,

Idag ska jag träffa Karim, g00fy, whatsoever. Ska bli trevligt, tror jag. Eller hoppas det. Han ska göra bakåtvolter för mig. *ser fram emot*

Jag är inte ensam hemma idag, det är riktigt mysigt att ha lite sällskap så här på min lediga dag. Linnea är hemma från skolan hon med, så hon är här. Det är jättebra med sällskap, tycker jag, för även om vi inte umgås, är jag inte ensam. Myspys.

Jag har kollat på lägerheter i dag också. Jag får sådan otrolig längtan att flytta ihop med baby när jag kollar. Det finns massor med 2or till salu hit och dit. Ge mig allihopa lixom. Men först har vi studenten, sen utlandsresan, sen hem och börja jobba och SEN flytta. Vi har hela livet framför oss, tillsammans.

Nu ska jag nog försöka duscha, med vatten tempererat som en isvak. ÄLSKAR när pappa ska försöka fixa saker själv. VERKLIGEN ÄLSKAR. Fast han är rätt söt när han gör det. Haha. <3
Power to the gratis-sms & Snook - Låtsas som att det regnar. <3Uppdaterar ----------------------

Det blev en mysig dag. Även fast jag inte fick se några bakåtvolter tyckte jag dagen var mycket mycket bra.
Karim var en liten pärla. Fick pasta till middag och Paris Hilton - låtar av Mayo.
Ska snart sova, kök i morgon. Jag älskar Snooks låtsas som att det regnar. Det är grym. GRYM.

Att vara inne på msn är så otroligt händelserikt. Idag fick jag exempelvis en ny bild till mitt snopparkiv, en teckning på en apa som skrattar i sanden, 7 låtar, ett "glad alla horors dag"-kort, 3 hettsiga diskutioner, 4 sexerbjudanden, 2 inbjudningar hem till någon av motsatt kön, 12 anmärkningar på hur jag stavar, 7 komplimanger och 30< hälsningar.

Jag skulle kunna ta bort all musik på min dator sålänge jag fick ha kvar Snook - låtsas som om det regnar och Regina Spektor - Chemo Limo. Skulle kunna lyssna på dom två låtarna tills mina öron gick av. Och det hoppas jag att dom inte gör. Aldrig, jag älskar mina öron, dom är hemskt söta. Nu är klockan snart 23.10 Då börjar scrubs, då ska jag smeka min könsympade vagina tills jag får orgasm, sen sy fast mina blygdläppar med ditt hår som sytråd. Tänk hur snabbt något kan spåra ur? Obehagligt va?

Jag är inte alls lika ytlig som jag verkar, innuti mig finns ett djup, som jag inte orkar gräva i längre. Därför är mina bloggar now a days, ytliga, tråkiga och bara uppdateringar ur mitt vardagliga liv, och inte mycket av mina tankar och åsikter (förutom den om att Snooks låtsas som att det regnar, är klockren). Men, jag är påväg att bli bra, och lovade henne (Maria) att inte lägga åsikter i andras människor, och därför försöker jag stänga av dom helt, för en stund. Men mina funderingar kring liv, död och människor återkommer. Men inte just nu.

Ett hett tips är att lyssna på Snook - låtsas som att det regnar.

Nu ska jag klä av mig, lägga mig i sängen och låtsas som att det regnar (som snook sjunger i sin klockrena låt, låtsas som det regnar) Hoppas ni alla sover väl. Godnatt.

(observera att jag nämn Snook - låtsas som att det regnar 7 gånger, om man räknar med denna)
Power to me. Jag är rädd för kärlek, det har jag kommit på.

Hon hade stora fötter.

Idag var en bra dag.
Nu är jag stolt över mig själv, nu.

Jag älskar Sanne. Hon är bäst i hela världen.
Jag älskar Robin. Han ställer upp, när man minst anar det.
Jag älskar Johanna. För hon får mig att le, vilket är ett måste.
Jag älskar Sanna. Hon är som en liten syster om alltid finns ett samtal bort.

Jag älskar idag. Just nu känner jag mig 10 kg lättare, även fast jag förmodligen gått upp 10 kg, efter den där ENORMA chokladbollen jag åt idag.

Studentskivorna drar igång om ca två månader, och har jag förstått det rätt, har jag lovat att gå på en den 16 och en den 17 april på stockholms kök och bar. Men jag hoppas att dessa datum är fel, eftersom det är en måndag och en tisdag. Jag tror jag måste börja spara pengar.

Jag saknar Amna. Vill träffa henne snart, det var ngt bra med henne, hon gjorde mig glad, dom få gånger vi hann träffas, innan våra liv tyckte vi skulle gå åt olika håll och inte hinna med varandra. Hon är en hemskt fin person, och jag saknar hennes närvaro litegrann, även om jag inte känner henne så väl, tyckte jag hemskt mycket om henne.

Veckorna går fort, snart är jag 18. 18 hela år. Det känns läskigt, men otroligt skönt. Jag blev rädd för mig själv häromdagen när jag satt i min farmors vardagsrum helt ensam, kom jag att tänka på att sitta där och andas in doften av farmor och farfar, borde väcka minnen. Precis som morfars lägenhet väckte minnen med honom. Men där satt jag och kom inte på något. Sen satte min bror på en gammal vinylskiva, och minnena kom. Alla böcker, alla skratt, allt fint vi gjort. Jag bara älskar dem. Älskar alla.

Jag saknar Elsa. Ser henne så sällan, man har alltid U N D E R B A R T kul med henne. Hon är en helt otrolig person. Någon jag alltid kommer se upp till. Hon har hjälpt till att forma mig, eftersom hon funnits i mitt liv så länge. Jag älskar henne.

Återigen, Jag älskar Sanne. Hon kommer läka mig. Det vet jag. Hon hjälper mig ALLTID. Hon har funnits där så länge. Genom eld och vatten.

Nu är det nog slut för idag, ska försöka få tag i Sandra. Tänkte försöka ragga promenadsällskap av henne.

PUSS


RSS 2.0