Norge norge norge.

Jag är i norge, det är superkosligt just nu.
Ibland är det upp, ibland är det ner.
Just nu är det rätt upp. Jag och Baby väntar på pizzan.
Ska dricka fruktiga drinkar och mysa gärnet ikväll.
Tack bror för spriten.

Just nu poppas Winnerbäck på högsta volym på min älskade laptop.
Heltklart världens bästa köp. Jag älskar dig! *kysser ömt*
Pizzan puttrar i ugnen och spriten är på kylning.
Jag är medveten om att jag berättde samma sak i detta stycke som det innan, skiteri!

Igår vann baby ostbågspropparinsåmycketsommöjligtimunnentävlingen.
Var inte alls medveten om hur stor mun hon faktiskt har. haha.
Men hon var en värdig vinnare med 35 ostbågar inkörda i sin söta lilla mun.

På jobbet trodde dom att vi var ett par, alltså tillsammans, baby och jag.
Fredrik var helt säker på det och hade tydligen spridit ut det till folk.
Så han fick gå runt med svansen mellan benen och berätta för alla att han hade fel.
haha, bara för vi dansade tillsammans i köket så fick han för sig det.
Jag menar.. incest? Nej tack. Nog för att det kan vara trevligt med familjefest, men tror vi klarar oss utan sexuella stunder tillsammans, vi har det bäst tillsammans endå. För jag ääääääälskar henne så jävla mycket!

Idag är det dag 8 i norge. Ibland känns det som vi kom igår, ibland känns det som vi varit här i månader.
Är  känslomässgt utmattad. Men vi klarar det tillsammans, baby och jag.

Jag saknar Jonathan rätt mycket: Men klarar det med. För jag har min baby.
Och när jag kommer hem ska jag träffa honom och aldrig släppa honom, hoppas jag.
Han är fin.

Saknar Robin också. Den lilla kyllingvingen.
Robin Robin Robin Robin. Det är allt jag har att säga.
Robin. :>

Pizzatime.
Tjingeling!

Borta bra.

Jag åker snart.
om bara några timmar.

Jag är fruktansvärt nervös. Men jag vet att det kommer bli underbart.
Hoppas jag har fått med allting i mina väskor. Ska packa ner det sista i morgon bitti.
Datorn bland annat, köpte en ny laptop idag så ligger i sängen och bloggar.
Älskar den, jag och Sanne döpte den till Black Beuty.

Ligger och lyssnar på musik, har vip på i bakgrunden och ska snart försöka sova.
Jag måste ju se acceptabel ut när jag träffar dom i morgon.

Jag har aldrig kännt såhär förut.
Och nu vet jag.. jag är kär, på riktigt.

Tjigneling.        

Vill inte, kan inte, vill! måste, förväntasfull, skräckslagen.

Det känns som jag ska kräkas. Kräkas upp mängder av vita fjärilar som fladdrar hysteriskt i magen.
Jag vill inte, jag kommer missa en hel underbar tidsperiod i vackra sverige.
Det ska bli så otroligt roligt, spännande, jag vill åka nu, på detsamma!
Jag kommer sakna alla så fruktansvärt mycket, ringer och tackar nej nu, nu på engång!
Ring mig så jag kan boka biljetten nu, jag vill  ha allt klart så det bara är att åka på tisdag!
Jag vill inte, kan inte, får inte, måste vara hemma, klarar mig inte borta så länge!
Jag vill, måste åka nu, det ska bli fantastiskt, vilken upplevelse!

Kluven? Mer än någonsin.

Vet att jag klarar av det, självfallet. Med Baby klarar jag vad som hellst. Det ska bli otroligt roligt, ändå vill jag kräkas bara av att tänka tanken. Sidan där jag ska boka flygbiljetten ligger uppe. Bakom en drös av andra sidor. Gör samma sak med den som jag gör med allt annat som har med resan att göra, skjuter upp det. Är nervös och förväntansfull, skräckslagen och exalterad. Allt på samma gång. Det snurrar i huvudet.

Jag måste köpa en laptop.

Ska åka och hämta resväskor nu, vill kräkas igen. Kaffet vänder sig i magen. Är inte bakfull. Känns jättebra, även fast jag inte kan vänta på middagen när elsa kommer med vin. Det är skönare när lugnet infinner sig efter något glas. Jag är så stressad överr allt just nu att jag inte kan vara lugn, hur jag än försöker. När jag skriver och när jag dricker infinner sig lugnet. Jag tror det är farligt. Jag bryr mig inte avsevärt  mycket om det, jag tar tag i det sen, precis som allt annat.

Jag bedövar det med meningslöst sex och alkohol.

Tjingtothefuckingling!

Den nakna sanningen.

Jag har allt i huvudet. Det känns som jag kommer explodera. Måste få ut det.. Jag vet hur det ska bli.
Det ska handla om dig, älskade du och om mig, om mina tankar och min osäkerhet. Alla frågetecken. Jag har det uppradat i huvudet. Allt, hur du nervöst fingrade på din scarf, hur jag band ihop oss två, dina blommiga burkar med te och ditt underbara sätt att le. Jag har allt, jag har det uppmålat i bilder och ord i huvudet. Måste få ut det.
Med ölen lugnar jag ner mig, försöker få klarhet i alla tankar. Försöker separera fantsin från verkligheten, dom två flyter så lätt tillsammans när jag tänker på dig. Du skapade en drömvärld runt omkring dig. Sättet du drack ur förpackningen påväg till pendeltåget ger mig fortfarande rysningar. Du har gjort mig besatt och jag kan inte förneka det. Jag ska skriva om det, jag vill berätta för hela världen hur du förtrollat mig. I minsta detalj ska folk som vill få veta. Få höra min sida av en skrämmande tid. En underbart skrämmande tid. Helt enkelt den nakna sanningen.

Fnittret från min brors rum måste överröstas först. Min bror, Linnea och Sandra har druckit öl. Fnittrande mängder öl. Nu kollar dom på gamla bilder och minns tillsammans hur kul dom haft tillsammans. Det får inte störa mig. Höjer volymen på Regina Spektor. Sätter på Fidelety. När du lutade dig över mig och kysste mig första gången spelades raden "It breaks my heart" men bruset från magens fjärilar överröstade det just precis då. Nu vet jag inte. Kanske visste jag redan då, att du var för bra för att vara sann? Nu sätter jag igång.

(till Ellis och Sanne, Skor inlägget är påväg bort igen!)
Tjingeling!

Skor.

Jag vaknade, en smula bakfull av mammas nazitsika vrål om att en svart maskin snart skulle köra igång och frågade om jag hade svart tvätt. Jag sträckte ut armen och slänge till henne det första svarta jag fick tag i och sa att det var allt. Med orden "om en halvtimme åker jag" lämnade hon mitt rum och jag kramade huvudkudden som har den välanpassade texten "huvudvärk" på och drog mig tungt upp ut sängen. Går ner och mamma är överlycklig över att jag är bakfull och låter och hoppar och är jättesuperdupepigg. Det spelade mindre roll eftersom min baksmälla försvann efter en stund. Åkte och jag fick två par nya skor och jag kände mig som en ny, frisk, UNDERBAR människa. Jag älskar skor. Jag blev helt överycklig. Skorna var underbara. Jag älskar mina skor. Räknade lite snabbt (i min fortfarande lite slöa hjärna) att jag för närvarandet äger ungefär 20 par skor. Jag mår så bra när jag tänker på mina skor. Kom dock på att skorna jag köpte att ha på studenten är skrämmande lika ett par skor jag tror baby har. Kom på det när jag kom hem och fick en stor lust att åka och lämna tillbaka dom, eftersom jag inte gillar att ha likadana saker som andra.. framförallt inte som min bästa vän, eftersom vi umgås hemskt mycket. Men om fallet är så att dom är lika, får vi väl.. lösa det på något sätt. Min  är förmodligen 3 strl större och jag kanske kan.. måla om dom efter studenten? Jag ska ta reda på mer om saken.. nu ska jag fotografera mina skor och äta dagens första mål (det om man inte räknar kebabpizzan jag åt i natt när jag kom hem och mars-chokladen som slank ner när vi åkte från Eurostore.)

Solbada står på schemat efter maten.
Älskar det här vädret.
Tjingeling!

Sommarens penisförlängare.

Man säger ju att vägen till en mans hjärta går genom magen. Jag tror den kvinnliga motsvarigheten till det är gitarren. Då ska det självfallet vara någon som är duktig på att spela gitarr, men det är ju samma sak i mannens fall, inte fan är äcklig mat något attraktivt. Gitarren är helt klart fördelaktig för de som kan hantera den. Om jag får en son någon dag i framtiden ska gitarrlektionerna vara inbokade långt i förväg. Det är något mysitiskt sexigt över en kille som sitter och plinkar på sin gitarr. Jag älskar det och jag vet att det är många med mig som inte kan sluta drömma om att den där speciella någon som man såsmåningom hoppas att träffa ska kunna spela gitarr. Gitarr är ett fruktansvärt behendigt instrument. Egentligen tror jag alla instrument har en viss lustökandefaktor hos kvinnor men gitarren har många fördelar. Du släpar aldrig med dig ett piano ner till stranden och sitter och spelar runt lägerelden en sen sommarkväll? Blockflöjt eller annat portabelt instrumen gör sig inte jättebra i sommarnatten heller. Och.. hur många gånger har man inte velat ligga med trubaduren? Han sitter, spelar säkert klockrena låtar på sin gitarr och sjunger med sin hesa stämma i skymmingen och ölen har aldrig smakat godare. Han har en sliten look över sig, gärna med en sliten skjorta och ännu slitnare jeans sitter han där med 3 dagars skäggstubb. Det är attraktivt. Vad som finns bakom skäggstubben och dom slitna kläderna och den akustiska gitarren är det inte många som bryr sig om. Han har sexapeal oavsett hur han egentligen ser ut. När han sedan kommer in på dom gamla svenska godingarna, som alla kan sjunga med i, pirrar det till lite extra i varje trosa och ingen skulle tacka nej till ett erbjudande från denna man. Sker allt detta på midsommarafton är man helt körd, eftersom förståndet verkar åka på semester med nykterheten så fort det målas en liten blomsterkrans i kalendern. Jag har kommit på att jag älskar svenska traditioner. Midsommar är bland det bästa som finns. Barn älskar att dansa ringdans runt en sommarstång. Fulla ungdommar gillar det också, fulla vuxna ser det som en rolig grej och gamla har det som tradition. Att kunna få igång alla åldrar, genom en bladbeklädd pelare, är imponerande. Och tacka vet jag traditioner, för hade någon stackare kommit på idag att han skulle resa en hög pelare och klä in den med blommor och blad, och därefter dricka sig redlös för att tillslut dansa och imitera grodor runt denna stång, hade psyket inte varit långt borta för denna stackare (förmodligen maria pool och AA-möten också). Midsommar är en av våra bästa traditioner, och inte fan är det lång tid kvar. :>

RSS 2.0