Jag är sämst.

Jag har massor med tankar, men orkar inte skriva ner dom. Bah. Värdelöst.
Sanne har fyllt år sen sist, Mickis också, Kenny också, Lena också. Grattis alla.

Prov idag. Jag var arg på provet, mycket arg. Skitprov. Fast det gick.. haha, tänkte skriva okej. Det var inte sant. Det gick skit egentligen. Var bara arg. Skrattade hysteriskt åt mina egna svar, känns stabilt. Icke.
Den som inte drar på munnen när jag visar upp mitt ekonomiska kretslopp har seriöst fel.
När svaren tog slut i mitt huvud la jag ner stor tid på att måla skorstenar på husen i mitt kretslopp, seriöst, ohja.
Somsagt, mycket arg på provet. Eller, egentligen på själva ämnet.

Nationellt prov i Svenska i morgon. Känns sådär. Gillar svenska. Har läst det man ska, så det känns okej. 70 minuter kan bli drygt men det får funka.

Snart är det kryssning, 1 april drar vi till Tallin. Jag, baby, Johanna och Elling. Ska bli hysteriskt roligt att göra något ovanligt, inte varje helg man åker på kryssning. MS Viktoria. Vi skulle åkt Romantika men fick omboka, det gör inget, för enligt sidan är båtarna lika. Kareoke och disco på båda iallafall. Vi behöver inte mycket mer för att roa oss. Sprit också. Kanske mat, fast kall kebab är skiten, inte sant raringar?

Snart åker jag till Island också. En dröm kommer gå i uppfyllelse, hur känns det? Underbar. Jag har drömt om att åka dit i ca 8 år. Blå Lagunen, hästar, sprit och surhaj. Ni hör väl hur underbart det låter? Retorisk frågor verkar vara genomgående tema idag. Underbart, inte sant? (mohaha)

Snart har Sarah varit här en månad, tiden har gått så fort att jag blir rädd när jag tänker på det. Just nu sitter vi och lyssnar på Disneylåtar och klurar på vilken film vi ska se, eftersom bara skit visas på de kanaler vi har i detta tyska hushåll där majoriteten av kanalerna är tyska med dubbade filmer. Hippt? nah. Alla snubbar vill ju va en katt. Kattigt? Mjau. ;>

Imorgon ska jag göra min köksläxa. Jag ska, japp, imorgon SKA jag göra min köksläxa. SI, ja, da, yes, jo osvosv. Jakande, jag ska. Jag måste. Kvällsöppet på torsdag så då lär jag inte hinna. Dom ville dricka öl, då vill jag ha med mig Sanne. Annars är det inte roligt. Men vi får se hur det blir med det. Pengar börjar bli ett problem igen efter ett par veckors oberonde. Födelsedagar är skiten. Haft pengar. Hela tiden. Underbart. Druckit utan tankar på det. Jag måste spara. Ska ha minst 2000 med mig till kryssningen. Och måste ha pengar efter, för jag måste köpa alkhol till påsklovet, då mor och far är i italien. Då lär det bli krog,  fest och fylla. Ett helt hus, som ej står till förfogande för fest, utan som hotell. SOVplats, inget annat. Tänker inte återuppleva påsken för två år sedan igen. Eller gärna, men inte i mitt hem. TACK MEN NEJ TACK. Det var otroligt roligt, men inte här, någon annan, Michelle? Han har ett mysigt hem, tycker jag. Samma sak som här, fast där. Fast utan trasiga flaskor på stengolv och uppbrytna dörrar då? ehe ;>

Jag saknar folk. Jag saknar närhet, kanske. Jag vill handla möbler som sagt. Jag vill vara nördig och kräkas på sötheten. Jag har det sötaste jag kan få i mitt liv och är ändå inte helt nöjd? Jag vill visas upp. Jag älskar min baby något så otroligt mycket. Och fick jag välja på möbelshopping eller henne skulle hon alltid gå i första hand. ALLTID. Men jag vill shoppa också.. shoppas och kräkas.. och visas upp.

(allt är metaforiskt)

Film och telefondags. Tjing och tjoho. <3

Stockholm lever.

Var i stan igår. När jag korsade över medborgarplatsen insåg jag hurr levande stockholm blir när våren kommer. Solen sken, cyklarna rullade och.. hör och häpna, folk log. Stockholmarna log. Folk var glada. Jag tog mig ner till Nytorgsparken och träffade Maya. Satt i solen en stund. När solen försvann bakom ett hustak tog vi oss upp, kollade i Second Hand butiker och Maya ville kolla på möbler, det skrämde mig. Det är en sådan typisk pargrej. Ibland önskar jag att jag hade någon som fick mig att vilja titta på möbler, men för det mesta, är det skönt att slippa möbler. Möbler är tråkiga. Och dyra. Det mesta är faktiskt lättare utan möbler.

Maya och jag åt kebab. Jag åt kebab iallafall. Maya åt kycklingtallrik. Sanne ringde under kebabätandet. Det var härligt. Hon mår förövrigt bättre idag, i skrivandets stund, har jag (och hon) tur är hon frisk på lördag. Jag saknar henne så det gör ont, har inte träffat henne sen i fredags, det är snart MER än en vecka sedan. Åter till min gårdag. Efter kebaben (kycklingtallriken) strosade vi ner till medis och vidare mot slussen. In och ut ur affärer gick vi. Människor log. (Bara en otroligt arg cyklist som ville döda Mayo, men vi förstörde hans dag, genom att inte låta honom). Stockholm lever. Solen sken. Vi kom ner till slussen. Jag hittade Karim. Maya åkte hem. Karim och jag tog oss tillbaka till Medis, björnsträdgård. Karim ville se skejtarna. Det fick han, jag låter honom, för han är så hemskt snäll. Mot mig. Lite och snäll. Elina ringde, vi åkte till hötorget och mötte henne. Knäsvag. Gjorde sällskap till St. Eriksplan. Brottades. Jag åkte hem. Spinnade. Jag gillade den här dagen. Den var mycket bra. Fast jag hade känslan i bröstet hela dagen, den där känslan jag alltid har, när det går för lång tid. Saknaden. Hade velat dela den här bra dagen med dig, för stockholm var så levande och vacker. Och precis som du, är den vacker när den lever. Jag tror jag dör. Jag älskar dig Sanne.

Jag är trött. Trött på det mesta. Fast mest på min kropp. Känns som den håller på att säga upp sig.. Det tycker jag inte om. Jag har ont precis överallt. Höften, ryggen, fötterna, knäna, huvudet. Den vill stänga av sig själv, känns det som, det gör mig ledsen. Min kropp strejkar, jag är 18 år, woho. Att min kropp inte funkar, gör mig trött i övrigt. Jag vill skjuta mig själv i diverse kroppsdelar. Jag vill skjuta allt som irriterar mig också, allt från lärare som gör ljud till fula barn. Alltså.. jag skulle ju självfallet aldrig skjuta någon, men.. ja. Det kan kännas så. Frågan är om fula personer ska få skaffa barn?

Folk chockar mig. Folk man tror man vet vart man har, är plötsligt på en helt annan plats. Det är förvånande när man märker sådant. Det kan vara både obehagligt och behagligt. Jag gillar det, jag gillar att få se folk ur andra perspektiv. Jag trivs med det. Det gör jag faktiskt. Det kan vara en trevlig upplevelse.

Min bok har kört i graven, det stör mig fruktansvärt. Jag vill börja om. Men insperationen tryter faktiskt. Det stör mig nästan ännu mera. För jag brukar alltid kunna skriva. Alltid kunna fortsätta och så vidare. Och nu känns det som att jag kör fast så fort jag skriver. Vilket jag inte gör egentligen. Jag bara får för mig att de tjag skriver är dumt. Min självkänsla har nått botten igen, jag och kuratorn som var påväg uppåt. Men.. det kommer nog tillbaka. Den här veckan han varit svår, för känslan släpper inte, det gör den inte förrns på lördag. Jag behöver dig. Fruktansvärt mycket. Jag började med en kärleksförklaringen, men det behövs inte. Du vet. Jag hoppas du vet. Annars kommer det göra ännu mera ont.

Jag ljög tidigare, egentligen vill jag nog handla möbler.

(passande rubirker = 0)

(passande blogginläggsämnen = 0)

Jag är bara ledsen. Jag försöker anpassa mig och tycker jag åker till dig.
Och så säger du att jag alltid ändrar mig när vi planerat något.
Förstår inte vad du menar. Jag ville åka till dig, men jag kan inte ställa in
min födelsedagsmiddag med min farmor.
Jag kan inte roför att det blev missförstånd mellan mig och mamma.

Det här förstörde min dag. Har gråtit sen du la på luren.
Löjligt sentimentalt, men står inte ut med tanken av att du är arg på mig.
Mamma bad mig strunta i det, kan inte göra något, men jag kan inte.
Det gnager i mig. Jag försöker alltid göra allt för dig och när det inte går
och du blir besviken rasar jag.

Jag vill ju bara att du ska ha det bäst.

Jag har absolut inget mer och skriva eftersom det enda som gnager i mig är det.
Det kanske inte är något överhuvudtaget men det har iallafall dragit ner mig på botten.
Gårdagen var trevlig med middag och sen melodifestivalen. Men det känns i värt.
Inget känns värt idag. Inte just nu. Dagen började jättebra. Nu är den rasad.

Jag skiter i att skriva mer, för det orkar jag inte. Jag vet inte ens varför jag publicerar det här.


Horagunga.

Det här kommer bli mitt kortaste inlägg. Igår var bäst.
Sannes present pressade fram tårar och Islandsresan fick mig att tappa andan.
Kebab väntar, jag är så sliten. Skrattade åt mig själv i morse.
Älskar allt och alla. Jag är 18 år. Goddag.

Horagunga om tre timmar.

Jag har döpt om den stora dagen till horagunga. Vet inte riktigt hur det blev så. Var inne på horatröskel men insgå snabbt hur fult ordet tröskel är, och vill att min dag ska vara något fint. Horagunga fick det bli. Hora för att det är sist. Sist av allas dagar. Gunga för att det är charmigt och ungt. Horagunga. Min dag. Säg inte horagungadagen. Då vill jag dö. Bara horagunga. Eller grattis..

Tobbe retades med mig idag. Fast nu kan jag.. Chaufför. Så sa han att det var. Och Del-moment. Tobbe har lovat att inte ägga mig i morgon om jag ger min mamma en bild av honom och ber henne överväga att skeda med honom. Det var inte riktigt så, men det hade varit otroligt festligt. Det där med bilden och skeda var faktiskt helt sant och helt och hållet Tobbes idé. Jag vet inte om han har sett min mamma, men jag visade henne en bild av honom. Hon sa "han såg ju trevlig ut". Frågade dock inte om hon ville skeda med honom, det kändes fel. Framförallt eftersom pappa stod bredvid. Min pappa som förövrigt viker ut sig på internet. Anton skickade en print på min far när han smeker bröstvårtorna i cam. Det var charmigt.. på ett udda sett. Jag älskar min pappa. Min pappa ska ge mig öl i morgon. Mig och Sarah. En tunna öl. Jag känner mig lite som en viking när jag säger tunna. Föreställer mig en stor trätunna. (==) Så ser den ut, fast med lite större mellanrum mellan ringarna. Eftersom jag inte är ett datasnille, kan jag inte göra större mellanrum. Eller.. jag kanske skulle kunna, om jag orkade lägga ner någon energi på något så otroligt onödigt, men det orkar jag inte. Vart var jag? ... Viking. Juste, funderar på att införskaffa en sådan hjälm. Med horn, typ asterix. Tror det skulle passa mig, jag är tillräckligt grov (på ett bra sätt) för att det ska vara trovärdigt. Faktiskt..

Jag har lyssnat på Maria Menas "Boytoy Baby" hela dagen. Iallafall 4 gånger per I-pod-tillfälle. Jag älskar texten. Orkade jag skulle jag lägga in texten här och så skulle ni kunna njuta av den, men jag orkar inte trycka Ctrl+N skriva in http://www.letssingit.com/ , skriva in Maria Mena, leta rätt på Boytoy Baby och sen markera, Ctrl+C, dra fram det här fönstret och sen Ctrl+V. (visade just mina skills i kortkomandon, haha.) Men om ni känner att ni vill njuta av texten, gör det jag just skrev, fast sluta efter "leta rätt på Boytoy Baby". Jag lyssnar på den nu, jag är lite kär i den. Lite kär i Maria Mena idag. Ha lyssnat på alla hennes låtar, fast mest på Boytoy baby. BOYTOY BABY! ...
"nu får du faktsikt byta låt"  Sarah tröttnade efter 3 reprisen. Jag ville höra den mera. Men bytte till ngn sliten Roxette låt. Vilket jävla nerköp. Mohaha. Bytte till Skönheten och Odjuret, på engelska. Tänker på Sanne då. Hon är skönheten, alla andra är odjur.

Kropp: Kraft fulla ben
Hela världen, spana in difsaman på playahead. Han är min idol. Han har kraft fulla ben.
Det vet Maya, hon såg honom en gång på tåget. Jag saknar Maya lite. Fast det är mycket att göra nu. Maya är hemskt snäll. Som min Kurator sa, så kan man lätt konekta med folk man knappt känner om man är samma typ av människa. Jag gillar Maya. Det har jag alltid gjort. Jag gillar dom felsta, mer eller mindre. Maya gillar jag mer. MAYA. Vi ska äta kebab snart igen. Ingen äter kebab som hon, kebebabkebab i kairo ridandes på zebror.

Nu ska jag och Sarah sova. Haha, eller, vi ska lägga oss ner i sängen iallafall. Sarah kommer göra mig till en ny människa. Hon får mig i säng i tid, får upp mig på morgonen, får mig att städa och dammsuger mitt rum. Haha. Jag somnade kvart över tio igår, var så pigg i köket idag att jag dansade till Kristna kanalen (eller vad den nu hette, Tobbes favorit hursomhellst..). Det är bra. I morgon måste jag vara pigg. Horagunga då. Man måste vara pigg. Jag har alkohol och kommer få presenter i mängder, som jag inte behöver. Men tack iallafall, säger det nu. Tack.

Sov gott, framförallt Sanne. Det ska hon göra. Hon ska göra allt bra. För hon är bäst. Världens bästa. Älskar mest.
I morgon kommer Roppini hit, jag har saknat honom, jag är så glad.

2 dagar och ett par Valerina natt.

Dagarna bara flyter förbi. Det går så fort så jag nästan blir åksjuk. Sulle vilja pausa ibland och bara andra.
Idag var det prov, som gick bra, tror jag, jag skrev tills fingrarna blödde och sen skrev jag lite till. Jag hatar att skriva för hand, det är ovant, panikslaget. Måste börja skriva mera brev. För hand alltså, inget annat. Inga jävla email.

"Nu ska jag lyssna på Regina Spektor och fotografera saker ur min vardag och lägga upp på en meningslös sida på internet, efter det ska jag göra mig en kopp kaffe och uppdatera min blogg och berätta om mitt otroligt ointressanta liv"

Det där var en så klockren beskrivning som jag slängde fram idag. Det är det jag gör. Haha, jag är bra meningslös ibland. Men jag trivs med det. Jag trivs med att blotta ut mitt liv i bilder och text. Jag trivs med att bli glad över en komentar på en bild av ett grönt äpple och trivs med att älska när folk komenterar och berättar att dom läst min blogg. Förstå hur otroligt lite som kan göra mig glad, och hur skönt det är att det är så lite som krävs för att göra mig glad?

Pratade på engelskan idag om hur jag tillagar kyckling cordon blue. Det gick riktigt bra. Trodde jag skulle stacka mig mer, men det gjorde jag inte. Även om det blev lite osäkerhet som kröp fram som "you know.. a.. plastic.. plastic påse" sanne väser "baag" jag "yeah, a bag", Haha, men det gick bra. Och tack vare Sanne så gick det ännu bättre. Tänkte tanken på bussen hem hur det hade gått om jag gjort det med någon annan, det hade sugit. Det hade gått åt helvette, men med Sanne klarar jag allt, hon är min prinsessa.

Sarah har sovit här i några dagar nu, jag trivs med det. Hon gör mig glad, när hon kommer hemrullandes från jobbet vid sex-tiden och slänger av sig jackan och berättar att det har gått bra. Sen kommer lite tjatter om hur fräsch Dennis är och sen sätter vid oss vid varsin dator. Otroligt socialt, men det är ändå skönt att ha henne runt mig eftersom hon gör mig så glad. Vi skrattar tillsammans. Och det mår jag bra av. Och att hon bor här, gör bara att jag mer och mer, längtar efter min och Sannes lägenhet. Längtan att bo med henne gör att jag ryser i hela kroppen. Tanken av att få leva med henne och ha ett eget hem med henne, gör mig helt varm inombords. <3

Jag har, snabb som jag är, observerat att bloggen har moderniserats en smula. Det känns bra. Jag gillar förnyelser. Det skrev jag på mitt svenskaprov idag. Jag skrev att jag tyckte om svenska språkets utveckling. Jag skrev massor med saker, att ett korrekt skrivspråk var ett tecken på kunskap och makt. Det stämmer iochförsig, eftersom att dagens ungdomar skriver, formulerar och använder gramatik som får vilken gamal svenskalärare att vända sig i graven. Haha, jag är så gamal och vis. Och.. Bah! Jag gillar folk som skriver bra.

"Jag har köpt godis idag" Sarah från ingenstans.

Sarah kommer få sömnbrist här uppe.
"Alltså, dagen när Mickis fyller år, ska vi vara på jobbet 7, det betyder att vi ska åka 6 och vi ska fira henne INNAN det och sen ska jag vara där och komma hem vid 4 och sen ska vi festa på kvällen FÖRSTÅR du hur trött jag kommer vara"
Hon pratar i telefon med sin hunk till pojkvän. Fredrik. Fan vad många jag vet som heter Fredrik.
Det trivs jag också med, för jag gillar namnet Fredrik.

Jag har blivit beroende av Valerina Natt. Har fått för mig att jag inte kan sova om jag inte tar dem, vilket jag kan, det vet jag, men jag har någon tanke om att jag inte kan det. Sjukt. Inatt ska jag inte ta dom, jag ska sova utan dem. Först ska jag och sarah kolla på top model och äta upp vårat godis, sen ska vi kolla på lustgården, fast vi kommer somna.

Sanne, jag älskar dig mest av allt, det vet du. <3


RSS 2.0